Bij LeaseMatch willen wij zoveel mogelijk werk uit handen nemen bij onze opdrachtgever. Als u ons aangeeft wat wij voor u mogen regelen, dan zorgen wij ervoor dat wij een contract met de best mogelijke voorwaarden opstellen. Wij streven ernaar onze dienstverlening aan te laten sluiten bij uw bedrijfscultuur, wensen en eisen. Onze optimalisatietrajecten zijn dan ook altijd maatwerk.

Mobiliteitsoplossingen

Naast de meest voor de hand liggende optie, waarbij wij een leaseauto bieden aan elke werknemer, worden er meerdere oplossingen vergeleken. Soms ligt de oplossing ook in de aanschaf van een elektrische fiets, een gedeelde leaseauto of een abonnement op het openbaar vervoer. U kunt ervan uitgaan dat wij de optie zullen aandragen die het best aansluit bij uw wensen.

Dienstverlening

Wij streven er naar om uw indirecte en overige kosten te verlagen. Hierbij nemen wij u graag werk uit handen, door de gewenste taken van u over te nemen. Zo hebben wij jarenlange ervaring in het sturen van wagenparkbeheer. Ook kunnen wij u helpen bij het maken van een autokeuze of het sturen van medewerkers in hun tankgedrag.

Waarom kiest u voor LeaseMatch?

Als u kiest voor een optimalisatietraject bij LeaseMatch, dan bent u verzekerd van:

  • Goede contractvoorwaarden met scherpe tarieven.
  • Goede informatie door middel van overzichtelijke rapportages
  • Goede dienstverlening die aansluit bij uw bedrijfscultuur, wensen en eisen

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.