Leasematch afbeelding1
Leasematch afbeelding2
Leasematch afbeelding3

LeaseMatch

LeaseMatch is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van wagenparkbeheer
en mobiliteit en erkend door agentschap.nl, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken.

Onze gedachte is om samen met u te kijken naar uw behoefte en wensen met betrekking tot mobiliteit. Samen met u willen wij u op een persoonlijke en nuchtere manier van de juiste adviezen voorzien en onze kennis delen met als doel een optimaal resultaat voor de langere termijn. Aandachtpunten kunnen hierbij o.a. zijn; pricing, voorwaarden, dienstverlening, autoregeling, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (“vergroening” van uw wagenpark)

Onze kennis en expertise vertalen wij naar praktijkgerichte oplossingen waarbij zekerheden over de kosten en kostenontwikkeling, transparantie en flexibiliteit belangrijke uitgangspunten zijn.

LeaseMatch heeft meer dan 35 jaar ervaring in de automotive-branche. Wij zijn erkend door agentschap.nl, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken.
 
Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website een vraag of behoefte aan advies met betrekking tot het wagenpark(beleid)? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. info@leasematch.com

LeaseMatch & MODINT

MODINT Lease is een samenwerking tussen MODINT en LeaseMatch. De leden van de brancheorganisatie MODINT kunnen profiteren van de scherpe inkoop- / volumeafspraken van LeaseMatch. MODINT Lease heeft als filosofie u, als lid van MODINT, op een persoonlijke, snelle en heldere manier van de juiste adviezen te voorzien met als doel: lagere autokosten in combinatie goede voorwaarden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak neem contact met ons op. info@modintlease.nl

Logo