LeaseMatch is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van leasing en mobiliteit. Onze kennis en ervaring is in eerste instantie opgedaan vanuit management en directie bij verschillende leasemaatschappijen. Deze kennis en ervaring, inmiddels meer dan 25 jaar,  willen wij graag met u delen.

Bij wagenparkscans blijkt dat er veel verbetermogelijkheden. De kosten kunnen lager, de voorwaarden beter of het wagenpark kan efficiënter en kunnen er ook meer zekerheden worden ingebouwd om verrassingen te voorkomen. Ook op het gebied van verduurzamen (MVO) zijn vaak stappen te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan autokeuzes of mobiliteitsbudgetten.

Trajecten zijn bij ons altijd maatwerk. Samen met de klant kijken we op welke wijze een optimalisatietraject wordt ingevuld. U bepaalt zelf hoeveel en welk deel van het proces u uit handen wilt geven , zowel gedurende als na afronding van het traject. Wij zorgen ervoor dat onze aanpak perfect op uw wensen en bedrijfscultuur aansluit. Bij ons bent u verzekerd van zekerheid, transparantie en flexibiliteit.

Wilt u een graag een passend advies voor uw bedrijf? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

blur-building-cars-395537
pexels-photo-1246743
IMG_4760